Sypká směs pro výrobu sněhového pečiva a krému
Snadná příprava, vysoká stabilita
Složení: cukr, sušené VAJEČNÉ bílky, jedlá sůl, zahušťovadlo (E466), regulátor kyselosti (E330)
Receptura na přípravu sněhového pečiva a bílkového krému:
- 1 díl horké vody
- 1 díl cukru krupice
- 1 díl směsi Sněhovka
Návod na přípravu bílkového krému: Do mísy nalijeme odměřené množství horké vody a cukru. Šleháme na pomalý chod dokud se cukr úplně nerozpustí. Poté přidáme Sněhovku a šleháme na nejrychlejší otáčky 5 – 15min (dle výkonu stroje). Vhodné k plnění trubiček, kornoutků, indiánků
Sušení pečiva: sušíme při teplotě 110°C zhruba 30 – 45min. dle velikosti tvaru.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1671,7 kJ / 394 kcal, Tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 91,4 g, z toho cukry 91,1 g, Bílkoviny 6,7 g, Sůl 0,68 g
Model 362931
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.