Agar 30g

Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.

Skladem
Kód: 8594037361217
Značka: Babeta
71 Kč
Kategorie: Želatiny
Hmotnost: 0.1 kg

Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.

Hydrofilní / Hydrofilné  koloidní polysacharid z červených řas / rias ( E406 )

Doporučené dávkování: 2g – 10g na 1 litr vody

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 701,4 kJ / 167,8 kcal, Tuky 83,9 g, z toho nasycené  mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0 g, z toho cukry 0 g, Bílkoviny  0 g, Sůl  0,25 g

Návod k přípravě:  Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut, vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme.
Přidáme množství cukru - doporučené 200g - 250g na litr
Při chladnutí (cca 50-60°C) přidáme přípravek k okyselení (doporučená kyselina citrónová 3g na kg gelu)

Agar není rozpustný ve studené vodě!

Model 361217

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu