Agar 30g
Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.
Kategorie: | Želatiny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.
Hydrofilní / Hydrofilné koloidní polysacharid z červených řas / rias ( E406 )
Doporučené dávkování: 2g – 10g na 1 litr vody
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 701,4 kJ / 167,8 kcal, Tuky 83,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0 g, z toho cukry 0 g, Bílkoviny 0 g, Sůl 0,25 g
Návod k přípravě: Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut, vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme.
Přidáme množství cukru - doporučené 200g - 250g na litr
Při chladnutí (cca 50-60°C) přidáme přípravek k okyselení (doporučená kyselina citrónová 3g na kg gelu)
Agar není rozpustný ve studené vodě!
Model 361217
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.